Merknad

Google Geocoding API error: The request was denied.

Junior Barneklær

Kjøpe på nettet?

, Junior Barneklær

Du er kommet til Junior Barneklær nettbutikk. Vi har 40 barneklær merker for barn og undom fra 0-16 år. Alt du trenger av kvalitetsklær til barn fra.

Festdrakter til 17 mai, dress til gutta til konfirmasjon, , de vakreste kjoler, de perfekte olabukser og de beste parkdressene til barnehagen, badetøy med solfilter , ull bambus og mye mer.

merker vi fører: Reima, Maxemilia, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Levis, Scotch’n rebelle, Scotch’n shrunk , DC, Quiksilver, Parajumpers, Woolrich, Gant, Pepe jeans , Mp, Doctor , Junior, Pascal, Troll, Maximo, Memini, Lilleba, Meetoo, Garcia, Kivat, Isbjørn, Hust&claire, Legowear, Wheat, BjørnBorg, Kivat, Little eleven Paris, Joha, kivat,  Søs Jensen , Junior ULL, MP, Mole little Norway

Du skal få alt du trenger til barna dine hos Junior Barneklær. Vi sender nesten alltid samme dag som du bestiller i nettbutikken. Om du velger å handle i vår nettbutikk, eller besøke en av våre butikker på Manglerudsenter, Storostorsenter eller Sandvika storsenter vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. . Vi har alt fra de gode ull/silke trusene fra Joha til fireåringen, og til snowboard dressen til 14 åringen fra DC. Alt fra prinsessefin hårspenner til Reimatec vinterjakker. Alle barn ønsker seg noe fra junior, om de ikke visste at de ønsket seg det blir de garantert glade når de får det.

Vi har over 35 års erfaring på innkjøpssiden. Suksess formelen er erfaring, spesiell nese for design og funksjonalitet, kombinert med evne til lå omstille seg i forhold til markedet. På innkjøpssiden jobber vi kontinuerlig for å sile ut de aller beste merkene til enhver tid. Store endringer innen barnetøy har skjedd løpet av disse årene, det meste til det bedre.

Adresse

  • Gate: Brodtkorbsg. 7
  • Postnummer: 1338
  • Poststed: Sandvika

Kontakt

Junior Barneklær

Kategori

Barn, Klær og sko

På kartet

Lokale portaler Timeoffice 
Ansvarlig redaktør:
Per Sørlie
957 48 654
per@timeoffice.no
Webdesigner:
Irma Rustad
Lokale portaler i Bærum
Sandvika
Bekkestua
Stabekk
Eiksmarka 
Lokale portaler i Asker
Heggedal
Lokale portaler i Oslo
Oslo sentrum
Laget av Nettskred | Admin
Alt innhold er kopibeskyttet, gjengivelse uten skriftlig tillatelse er forbudt